NL-liggend-1040.jpg
label

liggend fotoboek - fotopapier

gebruik actiecode LENTE25
Omdat dit liggende fotoboek gedrukt is op fotopapier zijn je foto’s nog scherper en helderder van kleur. Zo komt die foto van die zonsondergang of die hel blauwe lucht nog beter tot zijn recht. Daarnaast is fotopapier dikker dan gedrukt papier, waardoor je fotoboek een luxe uitstraling heeft. De foto op de kaft kun je zelf aanpassen, om hem zo nog persoonlijker te maken. meer informatie

formaat:
papierkeuze:

38 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

kaftmateriaal: gedrukt mat of glanzend papier
papiersoort: mat of glans fotopapier
in de formaten 28 x 19 cm en 45 x 30 cm
standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 72 pagina’s
vlakliggende binding

altijd tevreden

bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

informatie

Al deze fotoboeken worden op echt fotopapier belicht en liggen volledig vlak. Doordat de linker en rechterpagina doorlopen heb je geen naad in het midden van je boek. Door de fotografische belichtingstechniek hebben deze fotoboeken geen drukraster en zijn de foto’s hierdoor scherper en hebben een hogere kleurverzadiging.