Staand_Fotopapier-1040_01.jpg
Staand_Fotopapier-1040_02.jpg
Staand_Fotopapier-1040_03.jpg
Staand_Fotopapier-1040_04.jpg
label

staand fotoboek - fotopapier

gebruik actiecode FB412019
De zonsondergang of die helblauwe lucht van je laatste vakantie, komt nog mooier over op fotopapier. Je foto’s zijn dan namelijk nog scherper en helderder van kleur. Omdat fotopapier dikker is dan gedrukt papier heeft het ook nog eens een luxe uitstraling. Zo maak je je mooie herinnering met dit A4 fotoboek nog mooier. Uiteraard kun je de foto op de kaft gewoon zelf aanpassen. meer informatie

papierkeuze:

38 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • ook beschikbaar in vierkant en liggend formaat
  • kaftmateriaal: gedrukt mat of glanzend papier
  • papiersoort: mat of glans fotopapier
  • in het formaat 28 x 19 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 100 pagina’s
  • vlakliggende binding
  • mogelijkheid tot digitale versie van je fotoboek: van 6.- nu voor 3.-
Na 5 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 werkdagen

thuisbezorgen
4.95   
verzonden na 5 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotoboeken

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een gedrukt fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een gedrukt fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek

software

hoe maak ik mijn fotoboek?

Bij HEMA heb je keuze uit twee manieren om je fotoboek te maken, in de online of de offline editor.

De offline editor gebruik je in onze gratis fotoboekensoftware, die je kunt downloaden op je computer. Met deze software kun je ook zonder internet verder werken aan je fotoboek en is handig wanneer je veel foto's wil gebruiken.

Voor de online editor hoef je geen software te downloaden en kun je overal en op elk apparaat verder werken aan je fotoboek. De online software is zeer geschikt voor fotoboeken waarin je minder veel foto's gebruikt.

kies je fotoboek