NL-vierkant-1040
label

vierkant fotoboek - fotopapier

gebruik actiecode LENTE25
Hier vind je overzichtelijk de vierkante luxe fotoboeken op fotopapier. Je kunt eenvoudig het formaat kiezen dat je wilt gaan maken. Bij papierkeuze of je mat of glanzend papier wilt. Klik op ‘maak nu’ en je kunt direct beginnen met het maken van je fotoboek. Tijdens het maken kun je het formaat en papiersoort nog aanpassen. meer informatie

formaat:
papierkeuze:

35 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

kaftmateriaal: gedrukt mat of glanzend papier
papiersoort: mat of glans fotopapier
in de formaten 20 x 20 cm en 30 x 30 cm
standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 72 pagina’s
vlakliggende binding

altijd tevreden

bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.
detail-binding-fotoalbum-fotopapier

informatie

Al deze fotoboeken worden op echt fotopapier belicht en liggen volledig vlak. Doordat de linker en rechterpagina doorlopen heb je geen naad in het midden van je boek. Door de fotografische belichtingstechniek hebben deze fotoboeken geen drukraster en zijn de foto’s hierdoor scherper en hebben een hogere kleurverzadiging.

Een fotoboek op fotopapier wordt ook standaard geleverd met een foto-omslag. Je hoeft hier geen extra kosten voor te betalen. Het maximaal aantal pagina's dat in een fotoboek op fotopapier past is wel beperkt. Dit door de unieke binding. Het fotoboek kan t/m 72 pagina's aangevuld worden (standaard is 24 pagina's).

De pagina's van een fotoboek op fotopapier zijn ook dikker in vergelijking tot de gedrukte fotoboeken.