socialbook-facebook-met-potlood.jpg
socialbook-facebook-opengeslagen.jpg
socialbook-facebook-softcover.jpg

mijn boek

Hoe leuk is het om jouw dagelijkse facebook- en Instagramherinneringen te verzamelen in een tastbaar fotoboek. Dit is nu mogelijk met Mijn Boek. Kies vanuit welk social media kanaal jij jouw foto’s en reacties wilt verzamelen en creëer zo automatisch jouw persoonlijke Mijn Boek. meer informatie

type:
papierkeuze:
kaftkeuze:

vanaf 15 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 4 werkdagen

maak nu

meer informatie over Mijn Boek

Jouw social media in boekvorm. Dé manier om je online herinneringen te bewaren in een echt fotoboek is met Mijn Boek. Aan de hand van een aantal simpele keuzes, zoals periode en medium, wordt jouw boek automatisch gevuld. Zo kun jij al jouw belevenissen, foto’s en reacties tot aan 2008 terughalen en bundelen tot een mooi naslagwerk. Je online herinneringen worden een tastbaar geheel dat je kunt laten rondgaan rond de spreekwoordelijke koffietafel.

Ben je een echte social media freak en bang dat jouw leven niet in één boek past? Niet nodig. Je kunt boeken maken tot aan 500 pagina’s. Nog te weinig? Dan bestel je net zo makkelijk een set boeken. Met andere woorden, wacht niet langer en bewaar je dierbare online herinneringen in Mijn Boek.

hulp nodig?

inzet-module

kenmerken

  • Importeer eenvoudig je Instagram- of Facebook-foto's
  • Selecteer zelf de periode die je wilt vastleggen in je boek
  • Bepaal zelf welke foto’s en reacties je wilt opnemen of juist wilt uitsluiten
  • Bekijk een voorbeeld van je boek voordat je bestelt.
  • Keuze uit minimaal 26 tot Maximaal 500 pagina’s
  • Keuze uit verschillende type omslagen: glans, mat, zacht en hard
  • Bepaal zelf de kleur en indeling van jouw omslag

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 4 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in België +/- 4 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 4 werkdagen ? 0.-