14x14 hart rood.jpg
14x14 klaver groen.jpg
14x14 cadeau rood.jpg
14x14 kerstboom groen.jpg
14x14 kerstbel rood.jpg

hallo herinnering fotoboek

'Hallo herinnering' is een serie fotoboekjes in twee formaten, met vrolijk gekleurde kaften waar figuurtje uitgesneden zijn. Hierdoor zie je de foto die op de eerste bladzijde staan door de kaft heen. Kies je foto's en de online software maakt direct je boek. De mooie metalen ringband geeft de boekjes een moderne uitstraling en zorgt dat het boek mooi open valt. meer informatie

formaat:

vanaf 15 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over Hallo herinnering fotoboeken

Deze serie fotoboeken maak je makkelijk en snel met je telefoon, tablet of computer. Kies één van de kaften waaruit een thema figuur uitgesneden wordt. Zo heb je met het thema hart een mooi Valentijn boekje maken of met het klavertje vier je geluksmomenten van het jaar laten zien. De metalen ringband geeft het boek een moderne look and feel. Na het bestellen wordt je boekje direct geproduceerd en razendsnel geleverd. (na twee werkdagen verzonden!)

voorbeeld

kenmerken

  • formaat 14x14 cm: per pagina een foto
  • formaat 21x21cm met keuze uit verschillende indelingen
  • keuze uit drie achtergrondkleuren
  • minimaal 21 en maximaal 59 pagina's
  • kaft kleuren: rood en groen
  • vandaag tot 22.00 uur besteld: morgen verstuurd (tijdens werkdagen)

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 3 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-