toilet tas

toilettas met eigen foto

De ideale reisgenoot voor de echte reiziger. Niemand vergist zich meer met deze unieke en persoonlijk toilettas. Speciaal ontwerp voor HEMA foto. Foto wordt geplaatst op de flap. meer informatie

20 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 tot 10 werkdagen

maak nu

meer informatie over toilettas met eigen foto

Ben je ook altijd jouw toilettas kwijt? Lijkt jouw toilettas altijd op die van je slaapmaatje? Dit probleem kan je oplossen met een unieke en persoonlijk toilettas van HEMA fotoservice.

De basis van deze toilettas is een speciaal voor HEMA ontworpen tas met de ruimte voor een foto of ontwerp. De tas maak je in onze complete foto bestelsoftware. Kies een mooie foto uit en maak samen met bijvoorbeeld achtergronden en cliparts een eigen toilettas.

De binnenkant van de toilettas is uitgevoerd met handige opbergvakjes om je toiletartikelen in op te bergen en mee te nemen.

kenmerken

  • kleur: grijs
  • speciaal ontwerp HEMA foto
  • afmeting: 21x23 cm
  • drukvlak: 21x12 cm
  • levertijd: 10 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 tot 10 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 5 tot 10 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 tot 10 werkdagen ? 0.-