druppel hanger - met eigen foto

druppel hanger

Wil je je kerstboom of kerstdecoratie extra bijzonder maken? Dan is deze hanger voor jou perfect. Maak hem extra persoonlijk met je eigen foto. Naast de druppelvorm is deze hanger ook verkrijgbaar in andere vormen. meer informatie

8 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

Wil je je kerstboom of kerstdecoratie extra bijzonder maken? Dan is deze hanger voor jou perfect. Maak hem extra persoonlijk met je eigen foto. Naast de druppelvorm is deze hanger ook verkrijgbaar in andere vormen.

  • geprint op Aluminium
  • hoogglans
  • ophang lintje wit
  • vorm: druppel/pegel
  • circa 8-10 cm hoog
  • per stuk te bestellen
Na 3 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen

thuisbezorgen
2.25 
verzonden na 3 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Nu speciaal voor de feestdagen hangers met een eigen foto. Kerst wordt op deze manier nog persoonlijker als je een foto in bijvoorbeeld de Kerstboom of Kerstkrans hangt. De hanger komt in verschillende vormen.

Dit zijn boom, bel, druppel, hart, ster en bal. Hier bestel je de druppel vorm. Glanzend gedrukt op Aluminium en geleverd met ophang lint.