kerstboom.jpg
kerstboom-met-figuurtjes_kl.jpg

hanger kerstboom met eigen foto

Voor in de kerstboom of andere kerstdecoratie maak je met je eigen foto een leuke hanger. Deze hanger is verkrijgbaar in verschillende vormen. Dit is de kerstboom vorm. meer informatie

8 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over hanger kerstboom

Nu speciaal voor de feestdagen hangers met een eigen foto. Kerst wordt op deze manier nog persoonlijker als je een foto in bijvoorbeeld de Kerstboom of Kerstkrans hangt. De hanger komt in verschillende vormen. Dit zijn boom, bel, druppel, hart, ster en bal. Hier bestel je de kerstboom vorm. Glanzend gedrukt op Aluminium en geleverd met ophang lint.

kenmerken

  • geprint op Aluminium
  • hoogglans
  • ophang lintje wit
  • vorm: kerstboom
  • circa 8-10 cm hoog
  • per stuk te bestellen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 5 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-