1040iPhone-6---flipcase.jpg
bookcase.png

flipcase iPhone

Een hoesje van kunstleer met een klep aan de voorkant van de telefoon voor een betere bescherming. Dit hoesje is geschikt voor verschillende iPhone modellen. Voor de iPhone 4(s) en 5(s) opent de flipcase naar links en voor de iPhone 6(s) en 6+ opent de flipcase naar boven. meer informatie

telefoon type:

20 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

Een hoesje van kunstleer met een klep aan de voorkant van de telefoon voor een betere bescherming. Dit hoesje is geschikt voor verschillende iPhone modellen. Voor de iPhone 4(s) en 5(s) opent de flipcase naar links en voor de iPhone 6(s) en 6+ opent de flipcase naar boven.

  • flipcase met opening naar links verkrijgbaar voor iPhone 4(s) en 5(s)
  • flipcase met opening naar boven verkrijgbaar voor iPhone 6(s) en 6+
  • materiaal: zwart kunstleer
  • hoesje met klep
Na 3 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen

thuisbezorgen
2.25 
verzonden na 3 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

informatie

Met deze flipcase bescherm je je iPhone smartphone het best. Door de klep aan de touchscreen zijde zal de telefoon beschermd zijn tegen val en stoot ongelukjes. Op deze klep wordt de foto gedrukt en hierdoor maak je het telefoonhoesje persoonlijk en herkenbaar. De flipcase is er voor verschillende modellen van de iPhone.