kussen-met-familie.jpg
kussen-tekening-op-bank-2
kussens-op-bank
optie-met-rits

kussen met eigen foto

Maak je eigen kussen, 40x40 cm, voor in jouw interieur. Met je mooiste foto heb je altijd een uniek kussen. In simpele stappen maak je je eigen kussen. Plaats je foto of ontwerp, kies de kleur voor de achterkant en kies of je een rits in de hoes wilt. meer informatie

vanaf 25 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 tot 10 werkdagen

maak nu

meer informatie over kussen met foto

Geef je interieur een persoonlijk tintje door een kussen met eigen foto of ontwerp. Het kussen, formaat 40x40 cm, wordt inclusief de vulling geleverd en is optioneel uit te rusten door een rits. De achterkant van de kussen wordt in een zelf te kiezen kleur geleverd. Je kunt kiezen uit acht moderne kleuren.

De kleuren zijn:

    licht grijs
    antraciet
    hard roze
    lime groen
    bordeaux rood
    oker geel
    pastel groen
    turquoise

In plaats van je mooiste foto kan je natuurlijk ook bijvoorbeeld een ingescande kindertekening gebruiken. Hierdoor wordt het een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld Moederdag. Je ziet hiernaast een mooi voorbeeld van hoe dat er uit kan komen te zien.

In onze software maak je het kussen in enkele simpele stappen. Je kiest eerst het beeld, foto of tekening, wat je wilt plaatsen op het fotokussen. Als je het beeld geplaatst is, krijg je eerste de keuze of je een rits wilt hebben, om daarna de kleur voor de achterkant te bepalen.

Wacht niet langer en maak je eigen kussen met foto. Voor jezelf of om weg te geven.
infotabpic

kenmerken

  • kleur achterkant zelf te kiezen
  • 8 kleuren achterkant; lichtgrijs, antraciet, bordeaux rood, hard roze, lime groen, oker geel, pastel groen en turquoise
  • handgemaakt
  • volledig bedrukt
  • met of zonder rits
  • inclusief vulling
  • 40x40 cm met gekleurde achterkant

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 tot 10 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 5 tot 10 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 tot 10 werkdagen ? 0.-