foto-mobiel.jpg

fotomobile

Met deze mobile hang je de leukste foto’s creatief op. Aan de tien hangertjes kun je de dubbel prints afdrukken leuk presenteren. De prints hebben een formaat van 9.8 x 9.8 cm en zijn extra geschikt voor de Instagram foto’s. Je hebt de keuze om de foto’s een witte, grijze of zwarte rand te geven. In totaal kun je twintig foto’s kwijt aan deze mobile. meer informatie

10 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over fotomobile

Met deze mobile hang je de leukste foto’s creatief op. Aan de tien hangertjes kun je de dubbel prints afdrukken leuk presenteren. De prints hebben een formaat van 9.8 x 9.8 cm en zijn extra geschikt voor de Instagram foto’s. Je hebt de keuze om de foto’s een witte, grijze of zwarte rand te geven. In totaal kun je twintig foto’s kwijt aan deze mobile.

Het is een erg leuk en uniek cadeau om te geven.

kenmerken

  • Formaten van 20 x 20 cm t/m 75 x 100 cm
  • Hoge kwaliteit
  • gedrukt op 200 grams zijdemat papier
  • Snelle levering in drie werkdagen
  • Vanaf apparaat, Facebook, Instagram etc.
  • In mat en glans

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in België +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-