kaft 1.jpg
kaft 5.jpg
kaft 2.jpg
kaft 4.jpg
kaft 3.jpg

jaaragenda met eigen foto's

Jaaragenda in Engelse taal met eigen foto's. Keuze uit 5 verschillende designs. Makkelijk bestellen met je GSM, tablet of PC. meer informatie

17 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 7 werkdagen

maak nu

over dit artikel

kalenderjaar 2019, twee pagina's per week,
Agenda heeft de Engelse taal,
keuze uit 5 designs met doorzichtige kunststof omslag,
ruimte voor 39 foto's,
formaat 12,5x16,5cm,
162 pagina's,
levertijd 7 werkdagen

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 7 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.
500-binnen-eng

informatie

De jaaragenda heeft een formaat van 125 bij 165 mm (bxh). Je kunt er 39 eigen foto's in te plaatsen. De omslag van de agenda is van doorzichtig kunstof waardoor de foto's op de omslag zichtbaar zijn. Je kunt kiezen uit vijf verschillende kaften. Het totaal aantal pagina's bedraagt 162.

Alle informatie staat weergegeven in de jaaragenda zoals feestdagen en de schoolvakanties. Er is daarnaast genoeg ruimte om notities te maken en persoonlijke informatie op te schrijven.

Via de bestelmodule maak je deze agenda in een aantal simpele stappen. De foto's selecteer je vanaf je apparaat of van social media. De agenda wordt dan automatisch gevuld en je kunt hier wijzigingen in aanbrengen.