bestelsoftware

klik hier om naar de software download pagina te gaan
Met de software heb je alle producten van HEMA fotoservice in één software. Klik hier om naar prijslijst met alle producten te gaan.
Windows software versie 1.1 geschikt voor 7, 8 en 10. Mac software versie 1.1 geschikt voor Mac OS X 10.5 en hoger. iPad app versie 2.4.0 geschikt voor iOS 7.0 en hoger.
Als je in de editor een waarschuwingsteken op één of meerdere foto's in het boek ziet staan, dan geeft dit aan dat de foto een te lage resolutie heeft. Om dit op te lossen kun je het kader verkleinen of de foto vervangen voor een andere.
Het waarschuwingsteken geeft aan dat de pagina's die het tekentje bevatten leeg zijn. Vul de pagina's eerst of verwijder ze door bovenin de editor op "pagina" te klikken en vervolgens op "verwijder pagina"
Ja HEMA fotoservice maakt gebruik van een cross device technoly. Met deze techniek kun je je fotoboek of elk ander HEMA fotoproduct zowel online als met software maken, opslaan en openen op welk device je maar wilt. Een fotoboek, gemaakt met de gedownloade software kun je dus ook onderweg op je iPad openen of verder aan gaan werken. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Start het maken op je vakantieadres op je iPad en maak het thuis af op computer.
je ontvangt een bericht als je product in de cloud bijna verloopt. Dit bericht ontvang je na 50 dagen. De cloud is niet bedoeld als opslag/archivering. We adviseren je dan ook het product ook lokaal op te slaan.
Bekijk eerst of je het boek lokaal of in de cloud hebt opgeslagen. Staat je boek lokaal opgeslagen, maar ben je begonnen met het maken op een andere computer? Dan moet je het boek vanaf die computer eerst in de cloud opslaan. Heb je het boek in de cloud opgeslagen? Controleer dan of je wel ingelogd bent. Ben je niet ingelogd, log dan eerst in. Kun je het product nog steeds niet vinden? neem dan even contact op met onze consumentenservice. 020 – 224 24 24 ma t/m vr 08:30 - 19:00 ga naar contact
Je kunt fotoafdrukken, fotoboeken op fotopapier, fotocadeaus, kalenders en wenskaarten bestellen met de iPad app.