terug naar overzicht

gedrukte fotoboeken

De foto’s in gedrukte fotoboeken worden opgebouwd uit allemaal kleine puntjes (raster) als je goed naar de foto’s kijkt kun je deze puntjes zien. Fotoboeken op fotopapier worden fotografisch belicht hebben een breder kleurbereik waardoor de kleuren helderder zijn en de foto’s hebben geen raster, waardoor ze scherper zijn. Een ander groot verschil is de manier van inbinden. Gedrukte fotoalbums worden als een boek ingebonden en de pagina’s vallen bollend open en hebben een naad tussen de linker en rechter bladzijde. Fotoboeken op fotopapier liggen volledig vlak en de linker en rechterpagina lopen zonder naad door. De pagina’s zijn aanzienlijk dikker en voelen daardoor stevig aan.
Deze boeken worden standaard geleverd met 24 pagina's en zijn tegen meerprijs uit te breiden tot 160 pagina's.
Standaard worden deze fotoboeken geleverd met een linnen omslag met keuze uit diverse kleuren. Tegen meerprijs kan het fotoboek geleverd worden met een foto-omslag.
Nee hoor, deze fotoboeken kan je ook uitstekend online bestellen met iedere tablet. Je kunt zelfs op je tablet beginnen en dan later op je PC of Mac verder aan je fotoboek gaan werken en bestellen.
De levertijden zijn gelijk aan de eerdere standaard levertijden voor thuisbezorging: Je boek wordt standaard binnen 4 dagen verzonden.
Je hebt al een gedrukt fotoboek vanaf 11.50, tegen een meerprijs heb je een groter fotoboek, kies je voor hoogglans papier, vlakliggend gebonden of een foto-omslag. Klik hier voor het uitgebreide prijsoverzicht.
terug naar overzicht