Vernieuwing HEMA fotoservice

• Alle functies hebben we ondergebracht in een zeer eenvoudig design.
  • Het is nu mogelijk in een paar minuten een prachtig fotoboek te maken.
  • De software voor HEMA fotoboeken en alle andere fotoproducten in nu hetzelfde: all in one.
  • Een blijvende prijsverlaging van de gedrukte fotoboeken.
  • Cross device technologie waardoor je je fotoproduct kunt maken, opslaan en openen op welk device je maar wilt.
Nee, het assortiment blijft zoals je gewend bent, er komen hoogstens extra opties bij.
De kwaliteit blijft zoals je gewend bent. Onze fotoboeken zijn uitvoerig getest waardoor ze altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn.
De prijzen van de gedrukte fotoboeken zijn blijvend in prijs verlaagd. Klik hier om naar het prijsoverzicht te gaan.
Je kunt gewoon inloggen met de gegevens die je in de oude software gebruikte om in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier