alupanelen-6-staand-1040
alupaneel-detail-1040

aluminium wandpanelen

Je interieur krijgt een eigentijdse en stoere uitstraling met deze set aluminium wandpanelen. Deze set is zeer geschikt voor een fotocollage of een foto verdeeld over meerdere panelen meer informatie

type:

vanaf 45 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • verkrijgbaar in sets van 2, 3, 4 of 6 wandpanelen
  • materiaal: aluminium
  • de panelen zijn in hoogglans afgewerkt
  • afmeting per paneel: 30 x 30 cm
  • keuze uit liggend, staand, vierkant of panorama formaat
  • verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • wordt geleverd met een ophangsysteem (niet bij uitbreidingssets)

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

gratis
afhalen bij een winkel in de buurt
levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.

4.95
bezorgd op een adres naar keuze
levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden

Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen'. Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

informatie

De panelen van 30x30 cm van Aluminium kun je gemakkelijk ophangen aan de hand van de balk en de haken. Je bestelt heel gemakkelijk vier tot zes panelen waarop je een collage kan maken of kan kiezen voor 1 foto over alle panelen. Het materiaal zorgt voor een scherpe en heldere weergave van jouw foto.

De glans afwerking geeft het een luxe en moderne uitstraling. Je kunt er voor kiezen om je collage uit te breiden. Tijdens het bestellen kies je dan voor de panelen zonder ophangsysteem. Je kunt de panelen dan gewoon onder de overige panelen hangen. Wil je een bredere opzet van de panelen, dan kun je altijd twee systemen bestellen. Met andere woorden je hebt enorme flexibiliteit in het decoreren van jouw muur met mooie eigen foto's.