vuren 20x20

foto op hout

Kies je voor een foto op houten planken, dan kies je voor een uitstraling met karakter. De white wash laag over de foto zorgt voor pure kleuren en de kieren tussen de planken geven je foto een lekker speels effect. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
materiaal:

30 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 2 werkdagen

maak nu

meer informatie over foto op hout

Erg trendy en hip, nu je eigen foto op hout voor binnen en buiten gebruik. Hout is voorzien van een white wash laag om de foto een heldere weergave te geven. Vergeet niet dat hout een natuurproduct is en dus kan gaan werken.

Opmerking:
- Je kunt jarenlang genieten van jouw foto op hout, mits direct contact met zonlicht en regen tot het minimale wordt beperkt.
- Larikshout en vurenhout hebben de eigenschap dat er soms noesten in de planken zitten. Deze zullen dan ook vrijwel altijd zichtbaar zijn in het eindproduct.

TIP:
Over het algemeen zitten er minder noesten in larikshout.

achterzijde foto op hout detail

kenmerken

  • materiaal: in vurenhout of larikshout (planken zijn circa 18mm dik)
  • de afdruk is kleurecht door de white wash laag
  • keuze uit liggend, staand of vierkant formaat
  • verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • kieren tussen planken zijn zichtbaar
  • ook geschikt voor buiten onder een afdakje
  • hout is een natuurproduct en kan gaan werken

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 2 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 2 werkdagen ? 0.-