ringband_boekje_overzicht.jpg
label

ringbandboekje

gebruik actiecode LENTE25
Ben je op zoek naar een ideaal presentatieboekje? Dan is dit fotoboekje met doorzichtige kunststof omslag en standaard 40 pagina’s voor jou de ideale keuze. Door de ringband valt het fotoboekje namelijk mooi plat open. Uiteraard kun je dit boekje ook gewoon als fotoboekje gebruiken om al je persoonlijke herinneringen in te bewaren. meer informatie

papierkeuze:

16 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

kaftmateriaal: doorzichtig kunstsof,
papiersoort: mat of glanzend gedrukt,
te maken op computer, tablet en smartphone,
in het formaat 20 x 15 cm,
standaard ruimte voor 40 pagina’s, uit te breiden tot 100 pagina’s

altijd tevreden

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.
5x20_ringband_boekje_binding_detail

Informatie

Heb je nog nooit een fotoboek gemaakt? Dan is dit ringbandboekje een perfecte instapper. Eenvoudig en snel te maken en heel voordelig. Door de ringband valt het boekje mooi plat open. Ook ideaal om producten in te presenteren of om makkelijk mee te nemen in je tas.