tuinposter 50x50

foto op tuinposter

Kies hier het gewenste formaat. Links kan je ongeveer zien hoe groot de kunststof wordt. Als je het juiste formaat hebt bepaald, klik je op 'maak nu' en ga je naar de volgende stap. meer informatie

oriëntatie:
formaat:

35 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over foto op tuinposter

Voor buiten is deze tuinposter erg goed geschikt. Je foto wordt op hoogwaardig en weerbestendig vinyl gedrukt waardoor het duurzaam is. De poster is op deze manier een waardevolle toevoeging voor je tuin of balkon. Via de meegestanste gaten met ringen is de tuinposter makkelijk en strak op te hangen op elke ondergrond. Daar het materiaal flexibel is, is er een formaat mogelijk tot aan 100 x 150 cm. Het wordt compact verzonden. Je kunt het thuis laten sturen of gratis afhalen in een HEMA winkel van eigen keuze.

canvasprinter

kenmerken

  • fleur je tuin, terras of balkon helemaal op
  • Uv- en water bestendig
  • geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • rondom voorzien van rvs hangopogen
  • te bestellen in de formaten 50 x 50 cm tot aan 100 x 150 cm

    nu 2e halve prijs met actiecode: WAND12
    kijk hier voor de actievoorwaarden

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-