direct klaar en ophalen in iedere HEMA
foto snelservice direct klaar
snelservice
foto snelservice direct klaar
foto snelservice direct klaar
foto snelservice direct klaar
Kalender 2023

foto snelservice

Met de nieuwe snelservice liggen je foto’s na bestelling direct voor je klaar in een HEMA bij jou in de buurt. Naast de standaard afdrukken kun je nu voortaan ook andere leuke formaten en fotoproducten maken met een normale fotoafdruk. meer informatie

vanaf 0.28 1.79 verwerkingskosten
ophalen na 5 minuten

maak nu
  • betalen in de winkel

over dit artikel

Met de nieuwe snelservice liggen je foto’s na bestelling direct voor je klaar in een HEMA bij jou in de buurt. Naast de standaard afdrukken kun je nu voortaan ook andere leuke formaten en fotoproducten maken met een normale fotoafdruk.

  • je bestelling direct klaar
  • afhalen bij een HEMA bij jou in de buurt
  • naast standaard afdrukken nu ook in andere formaten en producten: standaard afdrukken (in 10x15 cm, 15x20 cm en 15x15 cm), mobile prints, collages, wenskaarten en kalenders
  • uitgebreide keuze aan diverse designs en kaders
  • mogelijkheid om persoonlijke tekst toe te voegen
  • eenvoudig te maken en te bestellen via je mobiel, computer of tablet
Je bestelling ligt direct voor je klaar in de gekozen winkel. Afhalen kan tijdens de openingstijden bij de (service)kassa. Bij grote drukte kan het iets langer duren voordat je foto's zijn afgedrukt. Je ontvangt een e-mail als je bestelling voor je klaarligt. Check voor de zekerheid je ongewenste e-mail.

Let op: een bestelling met de snelservice kun je niet tegelijk met andere fotoproducten bestellen. Deze kun je in een aparte order bestellen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
foto snelservice direct klaar

standaard afdrukken: direct klaar

Heb je snel afdrukken nodig of ben je een beetje ongeduldig? Met de snelservice is wachten nu verleden tijd. Je foto's liggen na het bestellen namelijk direct voor je klaar in de gekozen winkel. Bestel eenvoudig via je telefoon, computer of tablet. Met de snelservice kun je ook andere leuke formaten en fotoproducten maken die direct klaar zijn.
maak nu
snelservice mobile prints

mobile prints: foto's in een hip jasje

Naast standaard afdrukken kun je ook andere soorten afdrukken bestellen. Druk je foto’s daarom af in een origineel hip jasje, zoals in Instax stijl. Je kunt je foto's ook combineren op een fotostrip. Direct op te halen bij een HEMA in de buurt.
maak nu
foto snelservice direct klaar

collage: je leukste foto's op één afdruk

Met een collage hoef je niet meer te kiezen welke foto’s je wilt afdrukken. Op één afdruk kun je namelijk meerdere foto’s plaatsen. Je bepaalt zelf het formaat en de kleur van de rand. Zo heb je al je leukste foto’s bij elkaar.
maak nu
foto snelservice direct klaar

fotowens: een kaart met een persoonlijk tintje

Laat anderen weten wat ze voor je betekenen en stuur een fotowens of dubbele wenskaart met eigen foto. Met een leuk design en je mooiste foto heb je al een fotowens om op te sturen. Bij de fotowenskaart kan je zelf de foto op de meegeleverde kaart plakken. Ideaal voor de feestdagen, verjaardagen of gewoon een berichtje aan je geliefde.
maak nu
kalender 2023

kalender: een jaar lang je leukste foto's

Wil je 365 dagen genieten van je mooiste of leukste foto’s? Maak er nu eenvoudig een kalender van via je telefoon, computer of tablet. Ook leuk om verschillende kalenders te maken en cadeau te geven. Zo kan iedereen van je mooiste foto’s genieten.
maak nu