categorie├źn

fotoboeken_categorie_tabs_zo-werkt-het

download snel de nieuwste
foto-album software

All in one software voor HEMA fotoboeken en alle andere fotoproducten

Unieke HEMA Cross Device Technologie ( CDT)

Met deze techniek kun je je fotoboek of elk ander HEMA fotoproduct zowel online als met software maken, opslaan en openen op welk device je maar wilt. Een fotoboek, gemaakt met de Mac of PC software kun je dus ook onderweg op je iPad openen of verder aan gaan werken. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Start het maken op je vakantieadres op je iPad en maak het thuis af op je computer

eigenschappen:

  • binnen een paar minuten een compleet fotoboek voorstel. Bestel direct of pas het naar eigen wens aan
  • kies voor helemaal zelf vullen of voor één van de basis thema's en zie direct hoe je boek wordt.
  • je kunt op elk moment het formaat of dimensie ( liggend staand of vierkant) aanpassen
  • wees creatief en gebruik het direct beschikbare grote assortiment cliparts, kaders en achtergronden
  • je kunt in één bestelling meerdere verschillende fotoboeken bestellen en alle ander fotoproducten.
  • Maak met de software en open je product waar ook ter wereld online
  • selecteer je lokaal opgeslagen foto's of importeer direct foto's vanuit de meest gebruikte clouds
  • makkelijk samen aan een boek werken. Stuur je inlog door aan een vriend en laat deze je boek afmaken

meer mogelijkheden met onze gratis software

download nu

voor alle herinneringen
een uniek fotoboek

Herinneringen van een uniek moment, bijvoorbeeld vakantie, huwelijk of geboorte, verdienen een fotoboek! Maak bij HEMA makkelijk en snel een fotoboek van je mooiste digitale foto's. Er zijn genoeg mogelijkheden om een fotoboek te maken. De fotoboeken van HEMA zijn ingedeeld in vier groepen.


pocket fotoboekjes: een serie voordelige kleine boekjes die makkelijk en snel te maken zijn met je telefoon, tablet of computer. De vierkante boekjes zijn ideaal voor al je Instagram of Facebook foto’s.

gedrukte fotoboeken: een uitgebreid assortiment gedrukte fotoboeken die je online kunt maken op een PC of Mac computer, of met de gratis te downloaden software.

fotopapier fotoboeken: deze fotoboeken worden op echt Fuji fotopapier afgedrukt en liggen door de speciale binding volledig vlak. Wil je echte fotokwaliteit en de mooiste kleuren? kies dan een fotoboek uit deze serie.

trendy fotoboeken: een exclusieve HEMA serie vierkante boeken die je in 3 minuten maakt. Deze trendy Blockbooks hebben een zwarte cover met uitgestanste patronen waar de foto’s van de eerste pagina door zichtbaar zijn. De kleine versies hebben een moderne RVS wire-O binding waardoor ze mooi openvallen.
fotoboeken_categorie_tabs_verschillende-soorten

wat zijn de verschillen

je hebt bij HEMA altijd de keuze uit twee verschillende soorten fotoboeken:

  1. gedrukte fotoboeken
  2. fotoalbums op die op fotopapier gemaakt worden

Het verschil zit in de manier van inbinden, zo vallen gedrukte fotoalbums bollend open zoals een boek en liggen de fotoalbums op fotopapier volledig vlak. De linker en rechterpagina vormen één geheel zodat een foto volledig door kan lopen over twee pagina's Een tweede groot verschil is dat een gedrukte foto opgebouwd wordt uit kleine puntjes, die als je goed kijkt zichtbaar zijn. Een foto's op fotopapier zijn deze puntjes niet zichtbaar en dat geeft een wat scherpere indruk en nog meer aansprekende kleuren.