Bewonder je mooiste en leukste foto's in verschillende HEMA fotolijstjes. Wil je jouw mooiste foto als poster ophangen? Dan is de poster in lijst perfect voor jou. Direct je foto's in een fotolijst in huis bewonderen? Met de fotosnelservice kan je jouw fotolijst meteen compleet ophalen in de winkel. Met keuze uit verschillende stijlen, kleuren en maten, vind je zeker de perfecte lijst om je mooiste en leukste foto's in te bewonderen.
inspiratie_fotometlijst_500x500_NL

fotolijst direct voor je klaar

Via de snelservice kun je nu direct een houten fotolijstje bestellen, die voor je klaarligt samen met je afgedrukte foto's.

Met keuze uit zwarte of houtkleurige lijsten in twee maten - 10x15cm of 15x20cm - vind je gemakkelijk de perfecte match voor je leukste en mooiste foto's. Je hoeft alleen nog maar je foto's erin te stoppen en je foto's te bewonderen!

Of je nu op zoek bent naar een manier om je familiefoto's, vakantiefoto's of je laatste Instagram-waardige foto te laten zien, met de fotosnelservice van HEMA zit je goed. Met hoogwaardige materialen en een snelle service kun je erop vertrouwen dat je foto's er op hun best uitzien in hun nieuwe lijst.

ontdek het direct klaar assortiment
content-blok-2023-posterinlijst

poster in lijst

Kies je mooiste foto en laat hem uitvergroten en afdrukken op hoogwaardig papier. HEMA zorgt voor de rest: je foto wordt direct ingelijst in een zwarte houten lijst, klaar om opgehangen te worden. Makkelijker kan niet!

Je kunt tijdens het bestellen ook een kader om je foto heen plaatsen die lijkt op een passe-partout. Maak van je leukste foto een kunstwerk waar je nog jaren van kan genieten. Hang je mooiste en leukste ingelijste poster op in huis of op kantoor.

maak je eigen poster in lijst

content-blok-2023-hemalijsten

koop je losse fotolijsten bij HEMA

Met de verschillende fotolijstjes van HEMA past er zeker een bij jouw interieur. Met een ruime keuze aan stijlen en maten vind je zeker de perfecte lijst om je foto's in te laten zien.

Of jouw huis nu modern, klassiek of juist industrieel is ingericht: HEMA heeft voor elk soort interieur een geschikt fotolijstje. Ben jij op zoek naar mooie fotolijstjes die overal bij passen? Ga dan voor zwart of witte fotolijsten. Deze kleuren passen bijvoorbeeld perfect binnen jouw moderne of klassieke interieur. Ga je liever voor een industriële look? Ga dan voor een metalen of houten lijst. Deze geven een stoere uitstraling aan jouw kamer. 

Voortaan hangen jouw favoriete herinneringen aan één wand. Zo herbeleef je deze speciale momenten keer op keer opnieuw.

ontdek alle fotolijsten