altijd tevreden garantie

Bij HEMA staan we voor kwaliteit. Dat geldt ook voor onze fotoproducten. Daarom maken we ze van materiaal van de hoogste kwaliteit. We hebben jouw product met de grootste zorg en aandacht voor je gemaakt. Mocht je, ondanks onze zorg, toch niet tevreden zijn met je product, vul dan onderstaand formulier in en klik op “verstuur”. Wij garanderen dat we van jou weer een blije klant gaan maken met onze 'altijd tevreden garantie'. Je krijgt binnen een paar uur bericht.

altijd tevreden garantie - voorwaarden

Wij bieden altijd tevreden garantie en hanteren hierbij de volgende voorwaarden;

  • Je hebt recht op een nieuw zelfde fotoproduct als blijkt dat bij productie een aantoonbare fout is gemaakt en daardoor het eindresultaat niet aan jouw verwachtingen voldoet.
  • Mocht je om een andere reden niet blij zijn met je fotoproduct, dan gaan we in overleg kijken hoe wij jou wel blij kunnen maken. Dat kan zijn dat jij, eventueel na de nodige aanpassingen, het product gratis opnieuw kunt bestellen, of dat gezamenlijk besloten wordt een ander product of formaat te kiezen.
  • Meld, in geval je niet blij bent met je fotoproduct, jouw klacht via een volledig ingevuld 'altijd tevreden garantie' formulier.
  • Wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan, om aanspraak te kunnen maken op de 'altijd tevreden garantie', eerst één exemplaar als test om teleurstelling en onnodige verspilling van materiaal te voorkomen.


altijd tevreden