Foto_01

een cadeautje voor jou

Alsjeblieft, een cadeautje voor jou! Omdat we heel blij zijn met jou als klant, krijg je ter ere van het Weekend van de Klant 5 gratis snelservice fotoafdrukken cadeau. Kies dus snel je allerleukste foto's uit en bestel ze in de winkel of via onderstaande button.

bestel foto's via de snelservice
Foto_02

hoe werkt het?

De 5 gratis fotoafdrukken kun je zowel online als via de kiosk in de winkel bestellen. Online kun je kiezen in welke winkel je jouw foto's wilt ophalen. En je foto's liggen al na 30 minuten voor je klaar! Natuurlijk kun je ook meer dan 5 foto's bestellen. De prijs van de 5 gratis foto's wordt dan van het totaalbedrag afgetrokken.

Tijdens het bestelproces wordt de korting nog niet verwerkt, maar geen zorgen! De korting wordt aan de kassa verrekend wanneer je jouw foto's komt ophalen. De korting geldt alleen op afdrukken via de snelservice van 10x15 cm.

bestel foto's via de snelservice

actievoorwaarden

  • ter ere van het Weekend van de Klant krijg je 5 gratis fotoafdrukken via de snelservice
  • deze actie geldt alleen op snelservice afdrukken van het formaat 10x15 cm, besteld via de kiosk in de winkel of via de website
  • de actie geldt niet op andere formaten of op de meerdagenservice
  • voor deze actie is geen kortingscode nodig, de korting wordt aan de kassa verwerkt wanneer je jouw foto's ophaalt in de winkel. Tijdens het bestelproces is de korting dus nog niet zichtbaar
  • deze actie is geldig t/m 13 oktober 2019