square.jpg
square.jpg
square.jpg
afdrukken-algemeen.jpg

square

Maak een leuk setje van je opgeslagen foto’s en druk ze voor de verandering af op een ander formaat. Door de vierkante vorm zijn de afdrukken ook prima geschikt voor je Instagram foto’s. meer informatie

7.50 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

in het formaat 10.2 x 10.2 cm,
keuze uit een witte, grijze of zwarte rand,
per set van 30 stuks,
aan te vullen per 10 stuks,
prijs per extra 10 stuks is 2.00,
levertijd: ongeveer 3 werkdagen

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

Als je altijd op zoek bent geweest naar een vierkante afdruk van bijvoorbeeld Instagram foto’s, moet je echt deze afdrukken proberen. Je bestelt de afdrukken per set van 30 stuks in een mooi en hip doosje. De foto’s geef je een witte, grijze of zwarte rand. Dit geeft een moderne uitstraling aan de al hoge kwaliteit druk. Het formaat van de square print is 10,2 bij 10,2 cm. Met deze afdrukken kun je creatief aan de slag. Natuurlijk kun je ze inplakken in een boekje, maar ook een fotocollage aan de muur, behoort tot de mogelijkheden. Foto’s hoor je niet weg te stoppen op bijvoorbeeld jouw telefoon maar juist te delen en tastbaar te maken.