VK_gedrukt_1040_01.jpg
VK_gedrukt_1040_02.jpg
VK_gedrukt_1040_03.jpg
VK_gedrukt_1040_04.jpg
label

vierkant fotoboek

ontvang hier jouw 30% kortingsbon
Omdat de standaard binding van dit vierkante fotoboek wat bollend open valt, voelt het direct als een echt boek. Tel daarbij op de keuze uit acht verschillende kleuren linnen kaft of je eigen foto en je hebt een echt persoonlijk cadeau. meer informatie

formaat:
papierkeuze:
kaftkeuze:
linnen kleur:

vanaf 18 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

ontvang hier jouw 30% kortingsbon
Omdat de standaard binding van dit vierkante fotoboek wat bollend open valt, voelt het direct als een echt boek. Tel daarbij op de keuze uit acht verschillende kleuren linnen kaft of je eigen foto en je hebt een echt persoonlijk cadeau.

  • kaftmateriaal: linnen of fotokaft
  • papiersoort: mat of glans gedrukt
  • in de formaten 14 x 14 cm, 21 x 21 cm en 30 x 30 cm
  • standaard binding 
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s
  • uit te breiden tot 160 pagina’s
  • mogelijkheid tot digitale versie van je fotoboek: van 6.- nu voor 3.-
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 werkdagen
thuisbezorgen
2.95 
verzonden na 5 werkdagen

De verzendkosten kunnen afhankelijk zijn van het formaat fotoboek dat je kiest.
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotoboeken

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een gedrukt fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een gedrukt fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek

software

hoe maak ik mijn fotoboek?

Bij HEMA heb je keuze uit twee manieren om je fotoboek te maken, in de online of de offline editor.

De offline editor gebruik je in onze gratis fotoboekensoftware, die je kunt downloaden op je computer. Met deze software kun je ook zonder internet verder werken aan je fotoboek en is handig wanneer je veel foto's wil gebruiken.

Voor de online editor hoef je geen software te downloaden en kun je overal en op elk apparaat verder werken aan je fotoboek. De online software is zeer geschikt voor fotoboeken waarin je minder veel foto's gebruikt.

kies je fotoboek