Foto_01

vertel je verhaal met een fotoboom

HEMA heeft iets nieuws: een fotoboom die al jouw mooie momenten verzamelt en je eigen verhaal vertelt. Of het nu van de laatste zomervakantie is, de geboorte van je kind of van dat leuke familieweekend. De fotoboom van HEMA is gemaakt van stevig karton en heeft in totaal 24 kleine fotolijstjes die samen jouw verhaal in beeld brengen. 

bestel de fotoboom

Foto_02

maak je eigen unieke fotoboom

Net als bij een fotoboek verzamel en upload je gewoon je foto’s. Die worden automatisch in de boom geplaatst. Je ziet dan meteen hoe de fotoboom met je foto’s er uit komt te zien. De fotoboom wordt geleverd met een stickervel met je foto’s die op maat zijn gemaakt. Hierdoor kan je zelf makkelijk de foto’s in de lijstjes plakken. De boom en de lijstjes kun je naar wens inkleuren of spuiten. Je fotoboom krijgt daarmee helemaal een unieke uitstraling.

bestel de fotoboom

Foto_03

voor jezelf of als cadeau

Een fotoboom is een mooie decoratie voor in je huis. Het geeft net dat persoonlijke tintje door je eigen foto’s. Maar een fotoboom is niet alleen leuk om te hebben. Het is ook een leuk cadeau om te geven, zoals voor Moederdag of Vaderdag. Of om aan opa en oma te geven met foto’s van alle kleinkinderen. Zo heb je al jouw mooie herinneringen of die van anderen eenvoudig verzameld in zo’n originele fotoboom.

bestel de fotoboom