mok-volledig-bedrukt-1040
roze-2-1040
mok-bedrukt-1040
vibes-1040

mok volledig bedrukt

Bedruk hier een mok over de gehele zijde. Je doet dat met een foto of met een leuk en eigen ontwerp. Ga veder naar de software en maak je eigen mok. meer informatie

12 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 tot 10 werkdagen

maak nu

meer informatie over mok volledig bedrukt

Een mok kan je heel mooi bedrukken met een foto. Op deze mok met een volledige bedrukking kan dat natuurlijk ook. Buiten alleen een foto kan je ook zelf een ontwerp maken in combinatie met achtergronden en cliparts. Op deze manier wordt de mok nog persoonlijker.

Met de juiste afbeeldingen en elementen maak je de mok geschikt voor de speciale momenten als moederdag, vaderdag of vrijgezellenfeest. Een waardevolle herinnering die je dan ook kan gebruiken voor het kopje koffie, thee of anders.

De mok is gemaakt van aardewerk. Het advies is om voor de duurzaamheid van de bedrukking de mok op de hand af te wassen.

Wacht niet langer en maak je persoonlijke mok voor jezelf of om weg te geven. Het leukste fotocadeau.

 
infotabbeeld

kenmerken

  • materiaal: wit, aardewerk
  • met een ontwerp of foto
  • ontwerp zelf of kies standaard HEMA ontwerp
  • duurzame druk
  • advies voor bedrukking: met de hand afwassen
  • levertijd 5 werkdagen
  • verwerkingskosten per order: 1.50

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 tot 10 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 5 tot 10 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 tot 10 werkdagen ? 0.-