foto naar DVD of USB-stick

Het digitaliseren van uw foto collectie kan via de Hema foto naar DVD of USB-stick service. Het delen van deze dierbare herinneringen met vrienden, familie of kennissen is direct zeer eenvoudig geworden. Daarnaast kunt u met deze digitale afbeeldingen uw foto’s op een TV en computer gaan bekijken, een fotoboek maken of allerlei andere fotoproducten personaliseren en bestellen. meer informatie

vanaf 32.50 leverbaar binnen circa
15 werkdagen

bereken prijs

formaten

Middels deze service kunt u de volgende formaten laten overzetten naar DVD of USB-stick: reeds afgedrukte foto’s van 5 x 6,35 cm tot en met 13 x 18 cm.

prijzen

  • Standaard resolutie (300dpi):€ 0,35 / foto
  • Hoge resolutie (600dpi):€ 0,45 / foto
  • Wegschrijven naar DVD of USB-stick:€ 15.- / DVD of USB (maximaal 500 foto’s)
  • Kopie DVD:€ 7,95 / DVD
  • Kopie USB-stick:€ 10.- / USB
  • NB: minimaal 50 foto’s per opdracht worden te allen tijde berekend
  • Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen

bestellen en ophalen

Via de calculator kunt u een indicatie van de kosten laten berekenen. Vervolgens kunt u door het invullen van o.a. uw NAW gegevens het opdrachtformulier afronden. Print dit formulier en neem het samen met uw foto's mee naar een HEMA filiaal alwaar u de opdracht kunt inleveren.

U kunt uw opdracht na circa 15 werkdagen weer ophalen in het filiaal waar u de opdracht heeft ingeleverd.

Foto’s kunnen dubbelzijdig ingescand worden = 2x scan kosten
(Alleen mogelijk indien we ze mogen groeperen)

Foto’s mogen niet in lijsten, achter glas of in een passe-partout zitten (tevens geen nietjes, paperclips, plakband, e.d.). Dat maakt de scan onscherp.

Er bestaan ook mapjes waar foto’s in te schuiven zijn waardoor de foto’s achter een doorzichtig laagje plastic zitten. Hier moeten ze uitgehaald worden. Dat doen wij als we ze scannen, maar we steken ze dan niet terug, maar doen ze terug in een envelop.

Als foto’s erg gekruld zijn, dan is het lastig ze recht te scannen. We proberen dat zo goed mogelijk te doen, maar er kan soms een paar graden scheefstand voorkomen.

Indien er een bepaalde volgorde gewenst is dan zal deze duidelijk op de foto’s/enveloppen en op het opdrachtformulier aangegeven moeten worden.
Maximaal aantal afbeeldingen op een DVD/USB = 500 stuks