stickers-en-magneten.jpg

stickers

Maak meer van je mobiele foto's! Op HEMA.be maak je eenvoudig fotostickers van jouw mobiele foto's. Zo gedaan! meer informatie

formaat:
aantal:

4 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 2 werkdagen

maak nu

meer informatie over stickers

De mogelijkheden om jouw foto’s af te drukken en te gebruiken zijn tegenwoordig erg uitgebreid. Zo is het ook mogelijk om van jouw mooiste foto’s stickers te maken met het formaat van 5x5 cm of 7x7 cm. Je bestelt de foto’s in sets van 9 of 12 foto’s. Er zijn verschillende toepassingen om de fotostickers te gebruiken. Voor de jongeren bijvoorbeeld om te gebruiken bij schoolartikelen als een agenda of schrift. Maar denk voor de aller jongste eens aan het vriendenboekje. Zo deel je jouw eigen foto’s eens op een andere manier.

kenmerken

  • set van 9 of 12 foto's
  • formaat sticker 5x5 cm of 7x7 cm per foto
  • glanzend gedrukt
  • eenvoudig weer te verwijderen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Belgisch adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Belgiƫ +/- 2 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 2 werkdagen ? 0.-