mini-square-1040.jpg
mini-square.jpg

mini square

Handig om de foto’s op je telefoon of tablet af te drukken en leuk om uit te delen. Door de vierkante vorm is het ook geschikt voor je Instagram foto’s. meer informatie

vanaf 6 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu

over dit artikel

in het formaat 5.75 x 5.75 cm,
keuze uit een witte, zwarte of grijze rand,
gedrukt op 200 grams zijdemat papier,
per set van 30 stuks,
aan te vullen per 10 stuks,
prijs per extra 10 stuks is 1.50,
levertijd: ongeveer 3 werkdagen

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

Bewaar die mooie herinneringen met deze exclusieve manier van foto’s afdrukken. Zeer geschikt om jouw beelden van jouw telefoon tastbaar te maken. De afdrukken hebben een formaat van 5,75 bij 5,75, zijn voorzien van een luxe witte rand en zijn door de vierkante vorm uitermate geschikt voor Instagram foto’s. Je bestelt gelijk een set van 30 foto’s geleverd in een hippe verpakking. De set is uitbreidbaar met 10 foto’s. Hierdoor wordt foto’s delen weer uitdelen. Bedenk eens wat een creatieve mogelijkheden je kunt bedenken met een set van deze foto’s. Bijvoorbeeld decoreer die muur met je eigen fotocollage of hang de afdrukken aan een lint. De mogelijkheden zijn legio.