1
2
3
4
5

gedrukte verjaardagskalender A4

Vergeet nooit meer een verjaardag met een mooie verjaardagskalender. Je kunt deze kalender uniek maken door er eigen foto´s of tekeningen aan toe te voegen. Ontwerp je kalender helemaal zelf of kies uit één van de vier leuke designs. meer informatie

12 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 4 werkdagen

maak nu

over dit artikel

  • gedrukt op kwaliteitspapier
  • te personaliseren met eigen teksten, foto´s en cliparts
  • formaat: A4
  • oriëntatie: staand
  • inclusief ringband met ophanghaakje

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 4 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

informatie

Voor alle verjaardagen is er deze mooie verjaardagskalender. Maak de kalender helemaal uniek met eigen tekst, foto’s of tekeningen. Ook kun je een mooi design maken met achtergronden en cliparts. Een leuk cadeau om te geven, maar ook leuk om voor jezelf te maken.

De kalender bevat een ringbandje met ophanghaakje aan de bovenkant, om hem gemakkelijk op te hangen.