digitale fotoboeken

Een digitaal fotoboek is een digitale versie van het echte fotoboek dat je hebt gemaakt. Een digitaal fotoboek kun je op verschillende apparaten openen en bekijken en ook gemakkelijk delen.
Heeft dit je geholpen?
Als je een digitale versie van jouw fotoboek bij je fotoboek hebt besteld, krijg je hierover een e-mail. Via deze e-mail kun je jouw digitale fotoboek downloaden als e-book of als PDF.
Heeft dit je geholpen?
Het grootste verschil tussen een e-book en een PDF is de manier waarop ze zich gedragen op verschillende apparaten. Een e-book ziet er op elk apparaat anders uit, deze past zich namelijk aan aan het apparaat dat je gebruikt. De weergave van een e-book kun je op elk apparaat ook nog zelf aanpassen. Mocht je een e-book willen delen, weet je niet precies hoe deze er op een ander apparaat uit zal zien. Met een e-book kan je door je digitale fotoboek heen bladeren als een echt fotoboek.
Een PDF is een vast bestand dat er op elk apparaat hetzelfde uitziet. Met een PDF blader je niet door je digitale fotoboek als een echt fotoboek, maar scroll je naar beneden voor de volgende pagina. Een PDF is ook gemakkelijker uit te printen dan een e-book.