fotoblok-1040_01.gif
fotoblok
PDP-1040-2019-wk38-detailbeelden-klein6
PDP-1040-2019-wk38-detailbeelden-klein7
PDP-1040-2019-wk38-detailbeelden-klein8
label

fotoblok

gebruik actiecode WND3830
Maak een fotomuur met je mooiste foto's. Door de handige ophangstrip met klittenband kun je de fotobloks op bijna elk oppervlak plakken zonder gaten in je muur te boren. Ook kun je hierdoor de volgorde van de fotobloks gemakkelijk aanpassen. Je kunt een fotoblok ook neerzetten met de handige standaard. Per stuk 22.-, vanaf vier fotobloks 17.- per stuk. meer informatie

vanaf 17 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu
 • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

gebruik actiecode WND3830
Maak een fotomuur met je mooiste foto's. Door de handige ophangstrip met klittenband kun je de fotobloks op bijna elk oppervlak plakken zonder gaten in je muur te boren. Ook kun je hierdoor de volgorde van de fotobloks gemakkelijk aanpassen. Je kunt een fotoblok ook neerzetten met de handige standaard. Per stuk 22.-, vanaf vier fotobloks 17.- per stuk.

fotoblok

 • formaat: 19.7 x 19.7 x 2.5 cm
 • oriëntatie: vierkant
 • materiaal: foam met houten omlijsting
 • opdruk: foto gedrukt op mat fotopapier
 • gewicht: 220 gram
 • per stuk 22.-, vanaf vier fotobloks 17.- per stuk

ophangen

 • ophangstrip met sterk klittenband
 • een deel klittenband is bevestigd achterop het fotoblok
 • het andere deel klittenband plak je op de muur
 • gemakkelijk op te plakken en te verwijderen van bijna elk oppervlak

neerzetten

 • met de handige kunststof standaard
 • gemakkelijk te bevestigen aan de achterkant van het fotoblok
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
fotobloks

hoe maak ik een fotomuur?

Wil je je woonkamer, slaapkamer of kantoor opleuken met een mooie fotomuur? Met de fotobloks gaat dat heel gemakkelijk. Zet bijvoorbeeld mooie, bijpassende foto's op verschillende fotobloks en hang deze samen op. Of kies voor leuke foto's van het gezin en maak zo een muur van portretten.  

Doordat de fotobloks aan de muur worden bevestigd met klittenband, kun je de volgorde van de fotobloks aan de muur gemakkelijk veranderen. Zo kun je de indeling van een fotomuur altijd aanpassen, waardoor je muur weer een nieuwe look krijgt. En wil je een of meer nieuwe fotobloks toevoegen aan de fotomuur? Dan is dat zo gedaan!

pdp-1040-2019-wk38-detailbeelden-klein7.jpg (1)

hoe gebruik ik de fotobloks?

ophangen
Aan de fotobloks is een handige ophangstrip bevestigd. Deze ophangstrip werkt met klittenband en is daarom erg gemakkelijk in gebruik. De ophangstrip kan op bijna elk oppervlak worden bevestigd, waardoor je de fotobloks altijd wel kunt ophangen. En wil je de fotobloks verwijderen of op een andere plek hangen? De ophangstrip is ook gemakkelijk te verwijderen van bijna elk oppervlak.

neerzetten
De fotobloks kun je ook neerzetten met de handige standaard. De zwarte kunststof standaard wordt bij elk fotoblok geleverd en kan gemakkelijk worden bevestigd aan de achterkant van het fotoblok. De standaard past precies in de uitgesneden rondjes. Zo zet je je mooiste foto op de kast, en kun je deze ook nog eens verwisselen met een foto aan de muur.