kerstballen
kerstballen
kerstballen
kerstballen
kerstballen
kerstballen
label

foto kerstballen set van 2

Een kerstboom versieren is erg leuk, maar met een eigen kerstbal wordt dat nog veel leuker! Zet je eigen foto in deze transparante kerstballen of zet je naam of een andere tekst in een leuk design. De kerstballen zijn per set van 2 verkrijgbaar, met allebei hetzelfde ontwerp. meer informatie

15 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 6 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Een kerstboom versieren is erg leuk, maar met een eigen kerstbal wordt dat nog veel leuker! Zet je eigen foto in deze transparante kerstballen of zet je naam of een andere tekst in een leuk design. De kerstballen zijn per set van 2 verkrijgbaar, met allebei hetzelfde ontwerp.

  • set van 2 kerstballen
  • materiaal: kunststof
  • kleur: transparant
  • diameter: 8 cm
  • te personaliseren met een foto en/of tekst
  • plaats van personalisatie: dubbelzijdig binnenin de kerstbal
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
niet mogelijk voor dit artikel
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 6 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
kerstballen

een pronkstuk voor in de kerstboom

Een versierde kerstboom is leuk, maar een kerstboom met bijzondere en unieke kerstballen is nog leuker! Zet een mooie of grappige foto in de kerstballen of plaats je naam of andere tekst in een van de leuke designs. Leuk voor in je eigen kerstboom of om cadeau te geven.

Kies een leuke foto van jezelf, of maak kerstballen van je huisdier of de hele familie. De kerstballen zijn gemaakt van kunststof en kunnen dus tegen een stootje. Ze hebben een zilverkleurig kroontje en met het touwtje kun je de kerstbal gelijk een mooie plek in de kerstboom geven.