smalle fotokalender geschikt als keukenplanner

keukenplanner

Wil je belangrijke afspraken gemakkelijk bijhouden in een planner? Kies dan voor de handige keukenplanner voor in de keuken of ergens anders in huis. Per pagina kun je per dag de belangrijkste afspraken noteren. De keukenplanner kun je persoonlijk maken met je leukste foto's, tekeningen, achtergronden, cliparts en teksten. meer informatie

formaat:

15 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 4 werkdagen

maak nu

over dit artikel

Wil je belangrijke afspraken gemakkelijk bijhouden in een planner? Kies dan voor de handige keukenplanner voor in de keuken of ergens anders in huis. Per pagina kun je per dag de belangrijkste afspraken noteren. De keukenplanner kun je persoonlijk maken met je leukste foto's, tekeningen, achtergronden, cliparts en teksten.

  • jaar: 2019
  • luxe fotopapier
  • formaat: keuze uit 9x38 cm of 13x38 cm
  • oriëntatie: staand
  • te personaliseren met foto's, tekeningen, cliparts, achtergronden en teksten
  • inclusief ringband met ophanghaakje
Na 4 werkdagen ontvang je 's avonds een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 4 werkdagen

thuisbezorgen
2.95 
verzonden na 4 werkdagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

alle afspraken overzichtelijk bij elkaar

In deze keukenplanner kun je de belangrijkste afspraken kwijt van jezelf en de rest van het gezin. Door het handige ophanghaakje kun je de keukenplanner overal ophangen. Kies je allerleukste foto's en plaats deze in de keukenplanner. Zo kun je er het hele jaar door van genieten!

Kies het formaat dat het beste in jouw huis past en maak de keukenplanner helemaal af met je eigen foto's. Je kunt de keukenplanner helemaal maken zoals jij dat wilt, met achtergrondkleuren, cliparts en teksten. Door het luxe fotopapier krijgt de keukenplanner een mooie glans.