a4-softcover_overzicht.jpg
papier-glans.jpg
label

staand fotoboek - zachte kaft

gebruik actiecode LENTE25
Dit fotoboek van 21x28 cm met een foto-omslag is gelijmd en gebonden en voelt aan als een magazine. Is voordelig, makkelijk en snel online te maken of met de te downloaden software. Hiermee heb je nog meer mogelijkheden voor mooie indelingen en achtergronden. Ook dit fotoboek wordt gelijmd en gebonden als een echt boek. De fotocover is bij de prijs inbegrepen. meer informatie

papierkeuze:

20 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

kaftmateriaal: gedrukt glanzend papier,
papiersoort: mat of glans gedrukt,
te maken op computer, tablet en smartphone,
in het formaat 21 x 28 cm,
standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 160 pagina’s

altijd tevreden

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

De opmaak van dit fotoboek bepaal je zelf. Bijvoorbeeld met 1 of 4 foto’s op een pagina, of een variatie hierin. Dit fotoboek is direct te maken vanaf een smartphone of tablet. Je kunt gebruik maken van de foto’s uit je mobiele apparaten, maar ook vanaf Facebook, Instagram, Google+, Dropbox en One Drive. De foto’s worden gedrukt op mat papier.