vierkant_21x21_1040
label

vierkant fotoboek - zachte kaft

gebruik actiecode LENTE25
Een vierkant fotoboek met een zachte kaft. Door de zachte kaft voelt dit fotoboek aan als een luxe magazine. Het fotoboek is verkrijgbaar in het formaat 21 x 21 cm. De foto op de kaft van dit fotoboek kun je zelf aanpassen. meer informatie

vanaf 18 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 tot 5 werkdagen

maak nu

over dit artikel

kaftmateriaal: gedrukt glanzend papier,
papiersoort: mat gedrukt,
te maken op computer, tablet en smartphone,
in het formaat 21 x 21 cm,
standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 48 pagina’s,
geschikt voor 24 tot maximaal 200 foto’s,
keuze uit de paginakleuren wit, zwart en grijs

altijd tevreden

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

Informatie

Dit fotoboek van 21x21 cm met een foto-omslag is gelijmd en gebonden en voelt aan als een magazine. Is voordelig, makkelijk en snel online te maken. Hiermee heb je nog meer mogelijkheden voor mooie indelingen en achtergronden. Ook dit fotoboek wordt gelijmd en gebonden als een echt boek. De fotocover is bij de prijs inbegrepen.