Welke keuze moet je nu maken bij Mijn Boek? In deze tip wordt je uitgelegd wat de verschillen zijn. Wil je liever direct aan de slag gaan, ga dan hier verder.
facebook-paginas

Facebook

Onder dit type wordt verstaan dat je alle online herinneringen verzameld van Facebook in Mijn Boek. Als je deze optie hebt geselecteerd zullen, dus na inloggen bij Facebook, automatisch alle berichten opgemaakt worden. Dit betekent met beeld en opmerkingen. 

Het is erg leuk om van elk kalenderjaar een Facebook jaaroverzicht te maken. Je kunt zelf in het proces de periode instellen waarmee het boek opgemaakt wordt.

Bij dit product is het als enige mogelijk om ook jouw Instagram berichten toe te voegen. Als je dat wilt, dien je dat wel aan te geven onder de optie 'kies de inhoud voor je tijdlijn' in de tweede stap, waar je je boek kunt aanpassen.
Instagram boek - Voorbeeld pagina 3

Instagram

Als je een echte Instagram fanaat bent, moet je voor deze optie kiezen. Bij deze optie wordt er namelijk een boek gemaakt van jouw Instagram berichten. Dit houdt in dat de foto's inclusief omschrijvingen en commentaren verzameld worden.

Instagram foto's verdienen gewoon een mooi tastbaar boek. Via dit systeem is het super gemakkelijk om er een boek van te maken en ook nog de omschrijvingen en commentaren terug te kunnen lezen. Maak bijvoorbeeld een jaaroverzicht van Instagram.
set

Set

Dit is een variant op de eerste optie van Facebook. Het enige is dat er een set boeken gemaakt wordt van jouw Facebook berichten. Automatisch worden er meerdere delen gemaakt al jouw berichten van 2008 t/m nu.

De delen worden op basis van de inhoud van jouw tijdlijn samengesteld. Daarbij wordt als eerste gekeken naar jaren. Als er te weinig inhoud op basis van een jaar is, worden er combinaties gemaakt.

Een complete set behelst jouw complete tijdlijn binnen facebook. Binnen de set kan je de afzonderlijke delen altijd nog bewerken en bestellen.

maak je eigen Mijn Boek

Heb je genoeg inspiratie gekregen om nu aan de slag te gaan? Ga dan snel verder en bestel je eigen tastbare herinnering aan jouw online leven.

Klik op één van de onderstaande keuzes om te beginnen: