je maakt gebruik van verouderde software

We hebben vele jaren gebruik gemaakt van de foto-software die jij nu gebruikt. Echter is deze software verouderd en daarom hebben we besloten de software te vernieuwen. Dit is inmiddels al zo’n 2,5 jaar geleden gebeurd. En hierom hebben we besloten de verouderde software stop te zetten. De reden hiervoor is dat we de oude software niet meer kunnen door ontwikkelen, waardoor de beveiliging van de software ook niet meer kan worden bijgewerkt.

Het is niet meer mogelijk om via de verouderde software te bestellen.

via welke software kan ik nu bestellen?

Voor het maken van al jouw fotoproducten, van fotoboeken tot fotocadeaus, raden we je aan om onze online software te gebruiken. In de online software kom je automatisch terecht wanneer je via de website een product kiest om te maken. De online software is op elk apparaat te gebruiken, waardoor je jouw opgeslagen projecten bijvoorbeeld op een ander apparaat kunt afmaken. De functies in de online software zijn net zo uitgebreid als de functies in de offline software.

Wil je toch liever gebruik maken van de offline software? Deze kun je hier downloaden.
Beeld-website-software

veelgestelde vragen

- Waarom is de oude software gestopt?
HEMA heeft nieuwe, modernere software die gebaseerd is op nieuwe techniek. Deze techniek kan in de verouderde software niet meer worden gegarandeerd.

Kan ik mijn boeken na 31 januari 2019 niet meer afdrukken? 
Hiervoor willen we je aanraden contact op te nemen met de klantenservice. Het blijft nog enige tijd mogelijk om de boeken via de klantenservice af te drukken. Hoe lang deze periode duurt is nog niet bekend.

- Kan ik mijn boeken na 31 januari 2019 nog inzien?
Voorlopig blijft de oude software nog werken en kan je jouw boeken nog inzien. Echter is het niet bekend hoe lang dit mogelijk zal blijven.