Foto_01

snel, makkelijk en leuk

Er zijn altijd wel mooie herinneringen die je nog wilt vastleggen in een fotoboek, zoals dat gezellige familieweekend, losse babyfoto’s van de kinderen, het huwelijk van je beste vrienden of de verbouwing van je huis.

De online software van HEMA maakt het mogelijk om je fotoboek snel en eenvoudig op te maken. En als je er echt een persoonlijk kunstwerk van wilt maken, kun je kiezen uit de vele mogelijkheden aan cliparts, kleuren en achtergronden. Dus begin alvast met de voorpret en selecteer je foto’s voor een mooi fotoboek naar keuze. 

alle fotoboeken 
Foto_02

op elk apparaat

Door de unieke HEMA Cross Device Technologie (CDT) kun je jouw fotoboek online opmaken, opslaan en wijzigen. Op welk apparaat je maar wilt. Zo kan je bijvoorbeeld onderweg op je mobiel beginnen met de opmaak en het thuis achter de computer of op de bank met je tablet verder afmaken.

Je kan ook samen met vrienden of familie werken aan hetzelfde fotoboek. Het enige wat je hoeft te doen zijn de inloggegevens door te sturen. Daar waar jij bent gestart met jullie gezamenlijke fotoboek, kan de ander het gewoon af maken. Waar ze ook zijn ter wereld.

alle fotoboeken   
Foto_03

eenvoudig in gebruik

Door het gebruiksgemak heb je al in een paar minuten een compleet fotoboek. Gewoon je lokaal opgeslagen foto’s selecteren, uploaden vanaf je mobiel of tablet of importeren vanuit de cloud. Kies het formaat en de software doet de rest. Een andere achtergrondkleur en een leuke tekst bijvoegen? Geen probleem. 

En als je meerdere verschillende fotoboeken wilt hebben of andere fotoproducten van HEMA, dan kan dat gewoon in één bestelling. 

alle fotoboeken 
Foto_04

uitgebreide opmaakmogelijkheden

Wil je jouw fotoboek echt uniek maken? Dan biedt de software een ruime keuze aan 
achtergronden, kaders, cliparts, randen en teksten. Hiermee kan je jouw fotoboek naar je eigen persoonlijke wensen en smaak ontwerpen. 
 
Ook handig is de keuze in papiersoort en of je de foto’s in mat of glans afgedrukt wilt hebben. Heb je mooie kleurenfoto’s voor in je fotoboek, dan komen die het best tot hun recht op echt fotopapier. Gedrukt papier daarentegen is iets dunner dan fotopapier en daardoor ook iets goedkoper. 

alle fotoboeken 
Foto_05 (2)

belangrijkste eigenschappen online software

• op elk apparaat te gebruiken
• geschikt voor foto’s vanaf social media
• gebruiksvriendelijk
• volledig eigen opmaak of basisthema’s
• uitgebreide opmaakmogelijkheden
• foto’s direct vanaf mobiel of tablet inladen
• samen een fotoboek maken via inloggegevens
• op elk moment formaat aan te passen

alle fotoboeken